Friday, April 8, 2011

Perghhh... Lambang Mengerikan pada duit RM1


Mesti korang penah tengok note RM1 kan... cam kat atas tu... Korang sedar tak ada satu bentuk yang mengerikan kat duit ni... Ni pun baru sedar gak, bila aku ngah syok2 walkblogging ternampak plak bende ni.. Tapi harap korang jangan lah buat kesimpulan yang mendadak erk.. Pastu korang bagi tau, bentuk tu ape k..
tengok bende ni elok2, pusing mouse tu sampai bawah:-

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V

Kreatif giler kan orang ni... cam samurai baja hitam pun ade... hehhehehe.... tak tepikir langsung pun ble jadi cam ni kan.. ;)
ngeriii nyerr....

6 comments:

  1. hehehhe... tak per, just for fun jer... thanx for visit my blog.. ;)

    ReplyDelete
  2. salam ziarah.
    wah.. very kreatifla... :)

    ReplyDelete

IKLAN UNTUK ANDA