Jadilah Follower Mulut Bisul

Monday, April 11, 2011

Gambar Awek Melayu Bogel

Opsss... ni bukan blog "blue" erk.. ni cete sal ada satu awek ni, punyer men berani giler tunjuk aset dia kat satu laman sesawang (tak ble nak cakap lah  laman sesawang kat ne kan) korang kne cari lah sendiri... sure korang mesti tekejut beruk punyer.. ni mesti adik2 kita yang baru UP nak guna internet ni..

time tu aku memang boring giler, so aku g lah view profile and gambar2 orang kat laman sesawang tu... niat di hati nak menambah kenalan lah knon ni, tapi lain plak jadiknya... tiba2 dapat plak tngok awek cun melecun ngah posing cam kat majalah Playboy.. so aku g tngok lah, kot2 aku knal... MALANGnya aku memang tak kenal pun. 

bukan nak jatuhkan maruah sape2, tapi amek lah iktibar, kalau ya pun nak seksi jangnlah sampai posing bukA baju segala... malu wehhh... nanti mak bapak kita nampak, ape lah kan jadi nanti kan. tak ker sedey org tua kita nanti, anak dia buat mende tak senonoh cam tu... dunia... dunia.. duniaaaaaaa....












1 comment:

IKLAN UNTUK ANDA